magazin online personalizat afacerii tale

Creare magazin online

Magazinele online au cunoscut o adevărată creştere în ultimii ani datorită simplităţii şi costurilor avantajoase raportat la magazinele convenţionale. Odată cu apariţia nenumăratelor soluţii gratuite (open cart, prestashop etc.) totul a devenit extrem de simplu.
Deşi în Romania încă persistă o reticenţă în ceea ce priveşte plata cu cardul, proprietarii de afaceri convenţionale au început să-şi îndrepte atenţia şi către piaţa online.

Magazinul online permite vizitatorului libertatea de a alege fără a putea fi influenţat/îndrumat de către un vânzător, sau de prezenţa fizică a unui magazin convenţional (spatiu mare, marfă multă aranjată etc). Vizitatorii nu cumpără doar pentru că preţul este competitiv. Sigur, depinde şi de domeniul tău de activitate; ce încercăm să-ţi transmitem este importanţa construirii unui magazin online orientat către client.


Fără template-uri şi platforme gratuite

Creat complet de la zero

Fără limită de categorii şi produse

Fără costuri de administrare lunară

Complet independent faţă de noi

Eşti proprietar pe tot

Gratuit: domeniu .ro

Gratuit: găzduire web

Gratuit: certificat SSL secure


 


De aceea, prima întrebare pe care ne-o adresăm va fi: "Cine este clientul nostru ideal?"
Iată de ce un magazin online de succes nu se poate creea decât de la zero, personalizat şi customizat afacerii tale!
Pentru că magazinul tău online trebuie să fie legătura între viziunea ta şi clientul ideal!

Creare magazin online De aceea un magazin online nu se poate creea conform unor pachete prestabilite.
Magazinul tău trebuie dezvoltat conform viziunii, clientelei şi obiectivelor tale, nu executat ca la xerox, la gramadă!

Singura soluţie pentru crearea unui magazin online personalizat este creearea de la zero. De la design, la funcţionalităţile disponibile.
O temă personalizată pentru un magazin online creat în prestashop, opencart şi/sau wordpress, nu înseamnă magazin online creat de la zero, pentru că prestashop, opencart şi/sau wordpress sunt deja făcute, sunt gratuite, platforme "peste care pui" o temă grafică. Aceste teme pot fi gratuite sau create de la zero şi ele, însă strict pentru acea platformă fără de care nu pot funcţiona.

Personalizarea unei teme de wordpress, sau prestashop, nu înseamnă creare de magazin online personalizat pentru că la bază, inima magazinului nu este diferită de un alt magazin dezvoltat pe aceeaşi platformă dar, care deţine o temă / template grafic "luat gratuit" de pe internet.
Aplicaţia/platforma wordpress, prestashop, opencart, magento etc. sunt gratuite, disponibile gratuit spre descărcare, instalare şi personalizare.

Creare magazin online Creare magazin online Creare magazin online personalizat Creare magazin online Creare magazin online Creare magazin online personalizat


Platforma gratuită este gata facută, "cu de toate" şi generalistic implementată pentru că trebuie să se potrivească cu cât mai multe domenii de activitate existente în lume.
Platformele gratuite sunt create pentru a se vinde pe ele însele, nu pentru a-ţi vinde produsele tale. Trebuie practic să-ţi potriveşti afacerea online cu ce poate oferi platforma.

Grafic, pot exista diferenţe între două magazine online dezvoltate pe aceeaşi platformă gratuită, însă la core (inima aplicaţiei/codul sursă), sunt la fel.

Creare magazin online personalizat, o alternativă accesibilă

Creare magazin online Personalizat nu înseamnă haos sau compromis. În crearea oricărui magazin de la zero, se utilizează aceleaşi limbaje de programare: HTML 5, CSS 3, jQuery, PHP şi mySQL. Platformele gratuite sunt dezvoltate utilizând aceleaşi limbaje.
Care-i diferenţa atunci?
Cel mai scurt răspuns nu poate exclude gradul ridicat de personalizare şi realitatea că, fiind executat conform unor cerinţe şi obiective clare, magazinul nu prezintă compromisuri atât la nivel de cod sursă, optimizare dar şi când vorbim despre focusul principal.

Construind de la zero, clădeşti un magazin online pentru afacerea ta şi nu invers, adică nu vezi ce s-ar potrivi dintr-o temă sau cod sursă existent, cu ceea ce ai nevoie; cu ceea ce ţi-ai dori de la un magazin online. Începând de la aspectul grafic şi terminând cu funcţiile disponibile în Secţiunea de Administrare, magazinul este creat să deservească strict afacerea ta online şi să-ţi respecte viziunea, experienţa pe care doreşti s-o transmiţi clientului tău.


Design Unic Personalizat Responsive

Creare magazin online cu design-ul grafic aprobat de către tine, fiind executat utilizând principiile "fluid design".
Personalizat nu înseamnă wordpress, prestashop, opencart magento și/sau alte "minunății" de platforme gratuite.

Optimizare SEO onpage

Pe lângă implementarea codului sursă corespunzător celor mai recente norme SEO, echipa noastră modifică textele adăugate de tine în pagini pentru a le face prietenoase cu motoarele de căutare.

Flexibil şi Scalabil

Fiind personalizat, magazinul online dezvoltat de noi este creat pentru viitorul afacerii tale. Lipsa rigidităţii codului sursă face ca orice cerinţă ulterioară să poată fi implementată fără risc de incompatibilitate şi la costuri extrem de competitive.

Siguranţă Sporită

Un atacator nu poate descărca magazinul pentru a studia codul sursă în vederea lansării unui atac informatic, cum putem face cu toate framework-urile gratuite disponibile acum.

Panou de Administrare

Extrem de simplu de utilizat, îţi permite independenţa totală faţă de noi. Mai mult: fiind şi acesta creat de la zero, poţi decide ce funcţii doreşti în plus faţă de cele standard care permit adminstrarea conţinutului.

Plata în tranşe

Poti achita într-un număr de tranşe egale! Fiind livrat respectând deadline-ul agreeat, magazinul va începe să se autosusţină. Bineânţeles că eşti proprietar pe tot ce înseamnă website-ul tău!Preţ Creare Magazin Online

Creare magazin online Preţul pentru crearea unui magazin online este dictat de complexitatea funcţionalităţilor disponibile. Nu vorbim despre numărul de pagini, ci doar secţiunile prezente şi complexitatea acestora. Acestea pot fi standard, sau executate într-un fel unic viziunii tale, dar cu păstrarea regulilor de uzabilitate.

Pentru că este creat de la zero, avem doar două limite: tehnologia şi inspiraţia.
Magazinul tău trebuie dezvoltat conform viziunii, clientelei şi obiectivelor tale, nu executat ca la xerox, la gramadă!
De aceea este important să detaliem anumite aspecte în cadrul unei întâlniri. Dorim să ne asigurăm că înţelegem viziunea despre prezenţa online pe care ţi-o doreşti.

Este dificil să vorbim despre preţuri fără a avea un set de cerinţe elementare. Sigur, există acele secţiuni care sunt prezente la orice magazin online însă, lucrurile se pot complica şi atunci când vorbim despre funcţionalităţile dorite în Secţiunea de Administrare.

Neavând limitările prezente în magazinele online la cheie şi/sau cele dezvoltate utilizând platforme gratuite, putem creea şi îmbunătăţi atât funcţionalităţile generale, cât şi orice cerinţă particulară.
Consultanţa este gratuită aşa că nu ezita să ne contactezi în vederea dezvoltării discuţiei.

Creare Magazin Online în HTML 5 Creare Magazin Online în CSS 3 Creare Magazin Online în jQuery Creare Magazin Online în PHP OOP Creare Magazin Online în mySQL Creare Magazin Online cu SEO onpage Creare magazin online cu Certificat SSL inclus

Creare magazin online

Cere Ofertă

Creare magazin online personalizat afacerii tale are 16991 vizualizări


Creare magazin online Creare magazin online personalizat Creare magazin online Creare magazin online Creare magazin online personalizat